ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Facebook

Googgle+

Instagram

Youtube

copyright-warning

Ο υπολογιστής σας είναι αργό; Μήπως κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, βγάζει μπλέ οθόνες ή εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα (pop up); Μήπως κάποια άγνωστα (ψεύτικα) προγράμματα σας λένε πως έχετε ιούς και σας παρακινούν να τα αγοράσετε για να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας; Μην το κάνετε! Ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από ιούς και υπάρχει περίπτωση να χάσετε αρχεία ή σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στην Cosmotech μπορούμε να αφαιρέσουμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρρεαστούν τα αρχεία σας. Σας συνιστούμε επίσης να εγκαταστήσετε λογισμικό ασφαλείας για να αποτρέψετε μελλοντικές επιθέσεις απο ιούς.

Η αφαίρεση ιών, δούρειων ίππων ή spyware από έναν υπολογιστή είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Αν δεν εκτελεστεί σωστά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια δεδομένων. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εργάζονται με επιπλέον προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εαν χρειαστεί, γίνεται αντίγραφο ασφαλείας όλων σας των δεδομένων πριν προχωρήσουμε στον καθαρισμό.

Χρόνος επισκευής:
Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει τον υπολογιστή. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες έως και λίγες μέρες.

Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εργασία για την αφαίρεση όλων των ιών και  κακόβουλου λογισμικού, καθώς και η επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση λογισμικού ασφαλείας.

τιμοκαταλογοσ

Τιμές και λεπτομέρειες εκάστοτε υπηρεσιών

# ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΜΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
1 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΩΝ 10€ Κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο του συστήματος και εντοπίζουμε κάθε τύπο malware που έχει εισχωρήσει στον υπολογιστή σας.
Διαγράφουμε οριστικά κάθε ίχνος κακόβουλου λογισμικού από το σύστημα σας.
2 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 15€ Προβαίνουμε στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να αποκαταστήσουμε κάθε ζημιά που προξένησε το malware, όπου αυτό είναι εφικτό.
3 ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 25€ Συνιστούμε τέλος να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά την υπηρεσία εγκατάστασης λογισμικού προστασίας. Με τη χρήση ενός αξιόπιστου προγράμματος προστασίας που σας προσφέρουμε, ή εγκαθιστάτε μόνος σας, ελαχιστοποιείτε τις πιθανότητες να αποκτήσετε παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.
Category:

Ο υπολογιστής κόλλησε ενώ εργαζόσασταν;

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να συνεχίσετε γρήγορα και οικονομικά.