ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Facebook

Googgle+

Instagram

Youtube

copyright-warning

Ο υπολογιστής σας είναι αργός; Μήπως κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, βγάζει μπλέ οθόνες ή εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα; Μήπως προγράμματα σας λένε πως έχετε ιούς και σας παρακινούν να τα αγοράσετε για να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας; Μην το κάνετε! Ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από ιούς και υπάρχει περίπτωση να χάσετε σημαντικά προσωπικά δεδομένα Στην Cosmotech μπορούμε να αφαιρέσουμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας. Σας συνιστούμε επίσης να εγκαταστήσετε λογισμικό ασφαλείας για να αποτρέψετε μελλοντικές επιθέσεις απο ιούς.

Η αφαίρεση ιών,  από έναν υπολογιστή είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Αν δεν εκτελεστεί σωστά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια δεδομένων. Οι  τεχνικοί μας εργάζονται με ιδιαίτερη προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εαν χρειαστεί, γίνεται αντίγραφο ασφαλείας όλων σας των δεδομένων πριν προχωρήσουμε στον καθαρισμό.

Χρόνος επισκευής:
Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει τον υπολογιστή.

Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εργασία για την αφαίρεση όλων των ιών και  κακόβουλου λογισμικού, καθώς και η επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση λογισμικού ασφαλείας.

τιμοκαταλογοσ

Τιμές και λεπτομέρειες εκάστοτε υπηρεσιών

# ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΜΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
1 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΩΝ 10-100€ Κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο του συστήματος και εντοπίζουμε κάθε τύπο ιού κτλπ,  που έχει εισχωρήσει στον υπολογιστή σας.
Διαγράφουμε οριστικά κάθε ίχνος κακόβουλου λογισμικού από το σύστημα σας.
2 ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 15-50€ Προβαίνουμε στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να αποκαταστήσουμε κάθε ζημιά που προξένησαν οι ιοί , όπου αυτό είναι εφικτό.
3 ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 15-25€ Συνιστούμε τέλος να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά την υπηρεσία εγκατάστασης λογισμικού προστασίας. Με τη χρήση ενός αξιόπιστου προγράμματος προστασίας που σας προσφέρουμε, και έτσι ελαχιστοποιείτε τις πιθανότητες να αποκτήσετε παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.
Category:

Ο υπολογιστής κόλλησε ενώ εργαζόσασταν;

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να συνεχίσετε γρήγορα και οικονομικά.