Facebook

Google+

Instagram

Youtube

app-2

Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος

Η Cosmotech αναλαμβάνει την εγκατάσταση του λειτουργικού και των προγραμμάτων στον υπολογιστή σας, χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο απώλειας των δεδομένων σας. Παρέχουμε γρήγορη και αποτελεσματική εργασία, με το μικρότερο δυνατό κόστος σε χρόνο και χρήμα για την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών σας.

Θέλετε να εγκαταστήσετε Windows ή αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας;
Προτού φωνάξετε τον γνωστό σας που “κάτι ξέρει” από υπολογιστές, σκεφτείτε:

 1. Η σωστή εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος είναι ο πιο βασικός παράγοντας για την απρόσκοπτη λειτουργία του υπολογιστή σας.
 2. Τα δεδομένα σας είναι πολύτιμα και δεν πρέπει ποτέ να ρισκάρετε την απώλεια τους ή την διαρροή τους από μη επαγγελματίες.

ο MacOS είναι το λειτουργικό σύστημα των Apple υπολογιστών. Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των εφαρμογών και των εξαρτημάτων.
Η αναβάθμιση του MacOS είναι πολύ σημαντική για να εκμεταλευτείτε τις πιο σύγχρονες δυνατότητες και εφαρμογές. Ανάλογα με την έκδοση του συστήματος μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της εγκατάστασης και της αναβάθμισης.
Η εγκατάσταση του MacOS γίνεται είτε όταν η λειτουργία του iMac καθυστερεί, είτε όταν αλλάζουμε σκληρό δίσκο στο μηχάνημα, είτε ακόμη και για λόγους καθαρισμού υπολειμάτων εφαρμογών και ασφάλειας.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία:

 • Εγκατάσταση ή αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος MacOS.
 • Εγκατάσταση τελευταίων ενημερώσεων Apple.
 • Εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων.
 • Μεταφορά αρχείων αν ζητηθεί με πρόσθετη χρέωση 10€ (8,13€ χωρίς ΦΠΑ)*.
 • Επαναφορά συστήματος από Time machine αν ζητηθεί με πρόσθετη χρέωση 10€ (8,13€ χωρίς ΦΠΑ)*.
 • Εγκατάσταση λογισμικού αν ζητηθεί με πρόσθετη χρέωση 10€ (8,13€ χωρίς ΦΠΑ)*.
 • Έλεγχος λειτουργιών iMac.

Είναι ταχύτατο, ασφαλές και σταθερό. Ξεχάστε antivirus και anti-spyware προγράμματα που βαραίνουν υπερβολικά τον υπολογιστή σας χωρίς να σας παρέχουν απόλυτη προστασία. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια και γνώσεις από μέρους σας να το κολλήσετε ή να το χαλάσετε. Η εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού γίνεται μέσα από τον software manager από πηγές της κοινότητας που δεν έχουν κινδύνους για κακόβουλα προγράμματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις το λογισμικό είναι επαρκές και δεν θα χρειαστεί να πάρετε το ρίσκο να εγκαταστήσετε προγράμματα από ανεξάρτητους προγραμματιστές όπως γίνεται σε άλλα λειτουργικά συστήματα.

– Χιλιάδες δωρεάν προγράμματα σας περιμένουν. Από επεξεργασία εικόνας – βίντεο μέχρι σχεδιαστικά 3d, ανώτερα μαθηματικά ή στατιστική ανάλυση… και φυσικά πολλά πολλά παιχνίδια. Τι γίνεται με προγράμματα όπως Chrome, Google Earth, Mozilla, Libre Office, Skype, Viber, VLC, Dropbox, Teamviewer κ.α. που έχετε συνηθίσει; Όλα τρέχουν και εδώ. Και αν υπάρχει κάποιος λόγος να τρέξετε προγράμματα windows μπορείτε είτε μέσω wine είτε να εγκαταστήσετε όποιο λειτουργικό σύστημα επιθυμείτε στο virtual box.

Το Ubuntu είναι ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα (άλλα λειτουργικά συστήματα είναι τα Windows και το MacOS) βασισμένο όμως στο Linux (ή πιο ορθά GNU/Linux). Το Ubuntu δηλαδή είναι μια διανομή (οι διανομές είναι κάτι σαν διαφορετικές εκδόσεις) του Linux. Άλλες δημοφιλείς διανομές είναι το Fedora, Mandriva, SuSE. Διατίθεται ελεύθερα και υποστηρίζεται τόσο από μια πολύ μεγάλη κοινότητα χρηστών όσο και από επαγγελματίες. Είναι εξαιρετικά προηγμένο από τεχνολογική και σχεδιαστική άποψη αλλά ευτυχώς δεν υπερέχει μόνο σε αυτόν τον τομέα. Το σημαντικότερο του πλεονέκτημα είναι η απλότητα και η ευκολία στην χρήση. Μπορεί να το χειριστεί/χρησιμοποιήσει ο καθένας: είτε επαγγελματίας ή επιστήμονας που έχει υψηλές απαιτήσεις, είτε φοιτητής, συνταξιούχος ή ακόμα και νοικοκυρά.
Επιπλέον δεν περιλαμβάνει προεγκατεστημένες μόνο βασικές εφαρμογές αλλά και πάρα πολλά προγράμματα που καλύπτουν περισσότερο ή λιγότερο εξειδικευμένες ανάγκες.

Η κοινότητα του Ubuntu, που απαρτίζεται τόσο από απλούς και εξειδικευμένους χρήστες όσο και από προγραμματιστές, στηρίζεται στις ιδέες που πηγάζουν από την ίδια του την φιλοσοφία:

 • ότι το λογισμικό πρέπει να είναι ανοιχτού κώδικα και διαθέσιμο δωρεάν
 • ότι τα εργαλεία λογισμικού πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους ανθρώπους στην μητρική τους γλώσσα
 • να είναι εύκολα στη χρήση ακόμη και από άτομα με αναπηρίες και
 • ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να προσαρμόζουν και να αλλάζουν το λογισμικό τους με όποιο τρόπο και σε όποια μορφή ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

Xρειάζεστε αναβάθμιση Windows 7 σε Windows 10 ;

Έχετε αγοράσει έναν υπολογιστή ο οποίος έχει Window Vista και θέλετε να εγκαταστήσετε τα Windows XP, κάνοντας downgrade, αλλά δεν βρίσκετε Drivers ;

Οποιαδήποτε βοήθεια και αν χρειάζεστε με το λειτουργικό σας σύστημα, καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και κλείστε ραντεβού με εξειδικευμένο τεχνικό μας για να αναλάβει την διαδικασία. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιοαδήποτε λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή σας και να βρούμε τους κατάλληλους Drivers για τη σωστή λειτουργία των περιφερειακών σας (αρκεί το λειτουργικό σύστημα σας που επιθυμείτε να τους υποστηρίζει).

Τιμοκαταλογοσ

Τιμές και λεπτομέρειες εκάστοτε υπηρεσιών

# ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΜΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
1 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 30€ Εγκατάσταση οποιαδήποτε έκδοση των windows της επιλογής σας(xp,vista,7,8,8.1,10) και των απαραίτητων οδηγών.Επιπρόσθετα εγκαθιστούμε και απαραίτητο λογισμικό και προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
2

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (LINUX,UBUNTU,BSD  KA.)

25€ Εγκατάσταση λειτουργικού οποιασδήποτε έκδοσης ανοικτού λογισμικού.
3 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ       MAC OS 45€ Εγκατάσταση ή αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος MacOS.Εγκατάσταση τελευταίων ενημερώσεων και των βασικών προγραμμάτων.
4 BACKUP ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ 10-50€ Μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή σας στο server μας ή σε συσκευή της επιλογής σας
Category:

Ο υπολογιστής κόλλησε ενώ εργαζόσασταν;

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να συνεχίσετε γρήγορα και οικονομικά.