ΕΠΙΣΚΕΥΗ DESKTOP

Ο υπολογιστής σας συνδέει με τον ψηφιακό κόσμο κι αν δεν λειτουργεί σωστά, δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ούτε για να κάνετε την δουλειά σας αλλά ούτε και για να ψυχαγωγηθείτε. Στην Cosmotech μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, με υψηλή τεχνογνωσία στις επισκευές υπολογιστών, σας προσφέρουν επαγγελματική εξυπηρέτηση στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Δεν είμαστε από τις εταιρίες που ζητούν να αναλάβουν να πουλήσουν τον καινούργιο σας υπολογιστή απλά επειδή παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Στόχος μας είναι να επισκευάσουμε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να λειτουργεί και πάλι όπως όταν τον αγοράσατε.

Δωρεάν διάγνωση της βλάβης

Εάν ο υπολογιστής σας έχει γίνει πιο αργός από ποτέ, εάν έχετε προσβληθεί από ιούς και πολλά διαφημιστικά pop-up παράθυρα στο internet, εάν το σύστημα έχει καταρρεύσει (μπλέ οθόνη κτλ.), εάν κολλάει το internet, εάν δεν ανοίγουν προγράμματα κτλ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις πραγματοποιούμε μια σειρά διαγνωστικών, εντοπίζουμε το πρόβλημα και κατόπιν επικοινωνούμε μαζί σας. Σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την επίλυση των προβλημάτων και προχωράμε εαν και εφόσον έχουμε πάρει την έγκρισή σας, σύμφωνα με τις επιλογές σας.

Μπορείτε λοιπόν, ανά πάσα στιγμή να μας φέρετε τον υπολογιστή σας για μια δωρεάν διάγνωση των προβλημάτων του!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμές εκάστοτε επισκευών

#ΕπισκευήΤιμή
1Αναβάθμηση μνήμης RAM25€
2Αντικατάσταση κάρτας γραφικών20€
3Επισκευή μητρικής πλακέτας30€
4Αντικατάσταση σκληρού δίσκου90€
5Αντικατάσταση συστημάτων ψύξης40€
6Αντικατάσταση συστημάτων αερισμού25€
Category:

Ο υπολογιστής κόλλησε ενώ εργαζόσασταν;

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να συνεχίσετε γρήγορα και οικονομικά.