ΕΠΙΣΚΕΥΗ LAPTOP

Διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένους, πιστοποιημένους τεχνικούς σε όλες τις διαδικασίες επισκευής Laptop Notebook – Netbook, χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία εξοπλισμού διάγνωσης και επισκευής, εισάγοντας παράλληλα και διατηρώντας πολύ μεγάλο αριθμό stock ανταλλακτικών Laptop για τα περισσότερα δημοφιλή μοντέλα laptop της αγοράς.

Χρησιμοποιούμε τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό για την διάγνωση και την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του φορητού σας υπολογιστή ακόμα και στις περιπτώσεις όπου απαιτείται εξειδικευμένη επέμβαση στη μητρική πλακέτα με χρήση σύγχρονων ρομποτικών μηχανημάτων διάγνωσης και επισκευής.

Υποστηρίζουμε και προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη όλων των βλαβών σε όλα τα μοντέλα Laptop όλων των κατασκευαστών όπως HP, COMPAQ, Acer, SONY VAIO,  IBM, LENOVO, SAMSUNG, ACER, ΤOSHIBA, DELL, ASUS, FUJITSU SIEMENS, LG, TURBOX,… και όλων των υπόλοιπων. Παράλληλα έχουμε μεγάλο στόκ σε γνήσια ανταλλακτικά και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διανομείς επωνύμων και γνησίων ανταλλακτικών στην Ευρώπη ώστε να μπορούμε ανα πάσα στιγμή να βρούμε ακόμα και το πιο σπάνιο ανταλλακτικό.

τιμοκαταλογοσ

τιμές εκάστοτε επισκευών

#ΕΠΙΣΚΕΥΗΤΙΜΗ
1Καθάρισμα και αλλαγή πάστας ή pad25-30€
2Επισκευή μητρικής πλακέτας(fun,usb,dc jack etc.)50-60€
3Επισκευή GPU-CHIPSET-N.BRIDGE40-90€
4Αντικατάσταση Οθόνης(η τιμή εξαρτάται από την ανάλυση και το μέγεθος του monitor)60-150€
5Αντικατάσταση keyboard40-60€
6Αντικατάσταση μνήμης ram(εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος)
7Αντικατάσταση inverter25€
8Αντικατάσταση δίσκου HDD-SSD(εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος)
9Αντικατάσταση ή συγκόλληση βάσεων στήριξης οθόνης laptop30-60€
Category:

Ο υπολογιστής κόλλησε ενώ εργαζόσασταν;

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να συνεχίσετε γρήγορα και οικονομικά.